5 Eylül 2011 Pazartesi

KEMAH'TAN KAYMAKAM GÖKMEN ÇİÇEK GEÇTİ... GÖNÜLLERDE TAHT KURDU


İçişleri Bakanlığının Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Kemah İlçe Kaymakamımız Gökmen ÇİÇEK,  Rize- Güneysu İlçe Kaymakamlığına;  Kırıkkale – Sulakyurt Kaymakamı Hasan ONGU, Kemah İlçe Kaymakamlığına atandı.



Kemah İlçe merkezi ve köylerinde yapmış olduğu birbirinden değerli çalışmalarıyla bölgenin ekonomik ve sosyal yaşamında yeni ufuklar açan, katma değer üreten, vizyoner kişiliği ile geleceğe ışık tutan, bölge insanlarıyla, onların temsilcileri olan Muhtarlar ve Dernek yöneticileriyle sürekli temas ederek bölgedeki ve büyük şehirlerdeki dinamikleri harekete geçiren; yatırım ve tanıtım için bütün imkanları değerlendiren Kaymakamımız Gökmen Çiçek, Kemah’ta hoş bir seda’nın ötesinde çok şey bırakarak; yeni görev yeri olan Rize-Güneysu Kaymakamlığına uğurluyoruz.  

Sayın Kaymakamımız; Valiliğimiz, Belediyemiz, Mülki İdare Amirlerimiz ve Memurları ile uyumlu bir birliktelik sağlamış ve bunun sonucunda oluşan sinerjiden büyük ve anlamlı hizmetler doğmuştur.

Kemahlılar tarafından hizmetleri, çalışkanlığı, gülen yüzü ve sıcak insani ilişkileriyle her zaman hatırlanacağından emin olduğumuz Kaymakamımızın, Kardere Köyü’nde bıraktığı izler ise unutulacak gibi değildir.

Sayın Kaymakamımızın büyük destek, teşvik ve ilgileriyle önce Kardere de daha sonra Bozoğlak ve Kemeryaka köylerinde başlatılan Bakırcılık Sanatının bugün geldiği nokta, kadınlarımız ve genç kızlarımız için hem ekonomik hem de sosyal olarak büyük bir gelecek vaat etmektedir. Makus talihin değişmesi demektir. Yeter ki bu sanat Kaymakamımız sonrası kaderine terk edilmesin! Bunun yanında Kaymakamımız bir çok projede ve ihtiyaçta ilgilerini ve desteklerini esirgememiş, her zaman üretenin, çalışanın yanında olmuştur.

1996 yılında Kemah’ta Sağlık Grup Başkanı olarak görev yapan Dr. Yavuz Eren, TEMA Vakfına Kardere’lilerin erozyonla mücadelelerini konu alan 08.02.1996 tarihli bir mektup yazar. Mektubun bir bölümünde çok çarpıcı bir gözlemine yer verir.

Dr.Yavuz Eren şöyle diyor :
“Kardere kütüphanesini gezdiğim sırada Atatürk’ün resminin yanında Hanımefendi’nin (Elizabeth MacCallum) resminin asılı olduğunu gördüm. Köylümüz her zaman kadirşinastır, değer bilir, minnet duyar. Ancak ne üzücü ki bunca geçen yıldan sonra resmi asılan ne Kaymakam, ne Belediye Başkanı var. Sadece pamuk saçlarıyla, sıcak gülümsemesiyle dikkati çeken bir muhterem hanımefendi bakıyor bizlere. Diyor ki, sevgi için sözler ve nutuklar atmak değil, bizzat sorunların içine girip çalışmak gerekir.”

Diğer Kaymakamlarımıza haksızlık etmek istemeyiz, yaptıkları hizmetler bakidir ve her zaman hayırla yad edileceklerdir. Ancak en azından bu satırları yazanın şahit olduğu dönemde görev yapan Sayın Kaymakamımız Gökmen Çiçek’in; eminim ki yalnızca Kardere Kütüphanesinde resmi asılı olmayacak, aynı zamanda Kardere’lilerin gönlünde de en güzel şekilde yer alacaktır.

Sayın Kaymakamımız Gökmen Çiçek’e bir Kemahlı olarak; bir Kardereli olarak en önemlisi bir vatandaş olarak şükranlarımızı sunar; yeni görev yerinde başarılarının artarak devamını dileriz.

Son sözümüz, şairimizin sözü olsun!
“Eserlerin daim olsun bitmesin”

Sizi unutmayacağız!
Sayın Kaymakamımız Gökmen ÇİÇEK,


* * *

Kemah ilçemize atanan yeni Kaymakamımız Sayın Hasan ONGU’ya hoşgeldiniz! der; görevinde başarılar dileriz.

 

Haber - Yorum & Video
Abdullah Bozdemir

Kardere.com


İlgili Kaynaklar


Kardere Bakır İşlemeciliğinde Markalaşıyor
Kemah Bakır




 
 
 
 
 
 Kardere - Bozoğlak karşılaşması öncesinde
Kaymakamımız Gökmen Çiçek ile yapılan canlı telefon bağlantısı :
Kaymakamımız Kemah- Karadağlı Şehidimiz İsmail KARTAL ve
Karşılaşma ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşıyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...